Powertraining

Kinderen sociaal vaardiger en weerbaarder maken staat centraal in deze door ENVER verzorgde training. Wij leren kinderen hoe zij goed voor zichzelf op kunnen komen en niet (te snel) boos worden als ze aangesproken worden op hun gedrag. Eigen grenzen aan kunnen geven en die van anderen respecteren is onderdeel van deze gedragstraining. Maar ook samen tot oplossingen komen en vriendschappen onderhouden hoort erbij.


Praktische informatie

  • Leeftijd:                  Kinderen tussen 8 en 12 jaar.
  • Locatie:                   nog niet bekend (Bergschenhoek of Berkel)
  • Trainingsduur:      10 bijeenkomsten
  • Datums:                  Start: 21 maart (deze training zit reeds vol). Bij voldoende inschrijvingen start mogelijk nog een training in dit schooljaar, anders in het najaar.

Heeft u interesse in de training, vul dan onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Pedagoog Charlotte Vermerris van Kwadraad zal dan contact met u opnemen en samen met u en uw kind kijken wat de best passende training is. Zij is op dit moment t/m 2 juli op vakantie en kan pas daarna weer kan reageren. Bellen mag ook via 06-40715256 (ook na 2 juli weer).

Contactformulier cursus

Deze training wordt niet georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je terecht bij de organisatie die verantwoordelijk is voor de inhoud en kwaliteit van dit aanbod.

Weerbaarheidstraining voor kinderen tussen 8 en 12 jaar