Training Voel je VIP verzorgd door Praktijk Villa VIP in Berkel en Rodenrijs

Deze training is gemaakt om kinderen steviger in hun schoenen te laten staan en een boost aan zelfvertrouwen te geven. Ze leren om te gaan met moeilijke sociale situaties, assertief te reageren op hun omgeving en zich staande te houden bij het meemaken van ‘lichte’ teleurstellingen in het leven. Door het volgen van de “Voel je VIP” training zal een kind zich weer belangrijk voelen en daar meer naar handelen.

In 6 bijeenkomsten van 1,5 uur leer je samen met andere kinderen meer van je eigen gedrag en de gevolgen daarvan. Je krijgt tips hoe je soms net iets ander gedrag kan laten zien, waardoor de gevolgen veranderen. Door veel te oefenen met eigen situaties en voorbeelden uit je eigen leven, zal je merken dat je meer zelfvertrouwen krijgt en je daardoor sterker gaat gedragen.

Praktische informatie:

  • Leeftijd:                 10 -12 jaar
  • Datums:                 bij voldoende inschrijvingen start deze training na de meivakantie, anders in het najaar
  • Tijd:                         op 6 donderdagen van 16:00 tot 17:30 uur
  • Groepsgrootte:    6-8 kinderen
  • Ouders en kind krijgen vooraf een individuele intake

Heeft u interesse in de training, vul dan onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Pedagoog Charlotte Vermerris van Kwadraad zal dan contact met u opnemen en samen met u en uw kind kijken wat de best passende training is.

Bellen mag ook via 06-40715256.

Contactformulier cursus

Deze training wordt niet georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je terecht bij de organisatie die verantwoordelijk is voor de inhoud en kwaliteit van dit aanbod.

Verzorgd door Praktijk Villa VIP in Berkel en Rodenrijs