Training: VIP your family

Geniet van het leven, vier het leven …! Klinkt goed! En loopt het ook al lekker zo?

Of zijn er toch wat momenten van racen van de ene naar de andere activiteit, van niet echt horen wat je kind je vertelt, maar al mulititaskend op goed geluk reageren, van meer managen van het gezin, dan genieten met het gezin?

Zin om dit onderwerp bewust voor jullie eigen gezin beet te pakken? Dat kan!

In drie avonden biedt VillaVIP met de training ‘VIP your family’ de gelegenheid hiermee aan de slag te gaan. Thema’s die aan bod komen zijn: hoe willen jullie dat jullie kinderen over vijftien jaar terugkijken op hun gezin van herkomst? Welke normen en waarden zijn het fundament van jullie gezin? Welke tradities en welke drives maken jullie gezin! Hoe bouwen jullie bewust aan jullie gezin ook voor de lange termijn.

Na het volgen van deze training hebben jullie een waardevol document waarin de normen en waarden voor jullie unieke gezin staan opgenomen. Met dit document wordt de koers bepaald. Daarnaast biedt de training een unieke gelegenheid om samen als stel plezier te beleven en creatief aan de slag te gaan om iets moois en blijvends voor jullie gezin te maken.

De training wordt ingepland zodra er voldoende aanmeldingen zijn.

Aanmelden: Heb je interesse, vul dan onderstaande formulier in. Pedagoog Charlotte Vermerris van Kwadraad neemt dan contact op. Bellen mag ook via 06-40715256.

Contactformulier cursus

Deze training wordt niet georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je terecht bij de organisatie die verantwoordelijk is voor de inhoud en kwaliteit van dit aanbod.

Geniet van het leven, vier het leven ...! Klinkt goed! En loopt het ook al lekker zo?