Sociale vaardigheidstraining

In onze maatschappij worden steeds hogere eisen aan onze kinderen gesteld waardoor een aantal kinderen een steuntje in de rug nodig hebben. THEATER VLAMMEN heeft daarom een laagdrempelige SOVA-training ontwikkeld in combinatie met het vak drama op basis van ervaringsgericht leren. Uw kind oefent tijdens onze training d.m.v. rollenspelen en andere dramaoefeningen datgene wat belangrijk is in haar/zijn ontwikkeling. Onze training geeft de kinderen handvatten en zelfvertrouwen in het contact met leeftijdgenoten.

Praktische informatie:

  • Leeftijd:                              8-12 jaar
  • Datums:                             28 januari, 4, 11, 18 februari en 4 maart
  • Tijden:                                16:30 tot 17:45 uur
  • Oudergesprekken:          21 januari en 11 maart in de avond
  • Locatie:                               Basisschool de Vuurvogel, De Zilverspar 14, 2661 AP Bergschenhoek

Heeft u interesse in de training, vul dan onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Pedagoog Charlotte Vermerris van Kwadraad zal dan contact met u opnemen en samen met u en uw kind kijken wat de best passende training is.

Bellen mag ook via 06-40715256.

Contactformulier cursus

Deze groep wordt niet georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je terecht bij THEATER VLAMMEN.

In onze maatschappij worden steeds hogere eisen aan onze kinderen gesteld waardoor een aantal kinderen een steuntje in de rug nodig hebben.

Wanneer
  • van 28 januari 2019 tot 4 maart 2019 , vanaf 16:30 uur tot 17:45 uur