Sociale vaardigheidstraining

In onze maatschappij worden steeds hogere eisen aan onze kinderen gesteld waardoor een aantal kinderen een steuntje in de rug nodig hebben. THEATER VLAMMEN heeft daarom een laagdrempelige SOVA-training ontwikkeld in combinatie met het vak drama op basis van ervaringsgericht leren. Uw kind oefent tijdens onze training d.m.v. rollenspelen en andere dramaoefeningen datgene wat belangrijk is in haar/zijn ontwikkeling. Onze training geeft de kinderen handvatten en zelfvertrouwen in het contact met leeftijdgenoten.

Praktische informatie:

  • Leeftijd:                              8-12 jaar
  • Bijeenkomsten:                7, 14, 28 oktober en 4 en 11 november
  • Tijden:                                16:30 tot 17:45 uur
  • Oudergesprekken:          30 september en 18 november
  • Locatie:                               nog niet bekend

Heeft u interesse in de training, vul dan onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Pedagoog Charlotte Vermerris van Kwadraad zal dan contact met u opnemen en samen met u en uw kind kijken wat de best passende training is. Zij is op dit moment t/m 2 juli op vakantie en kan pas daarna weer kan reageren. Bellen mag ook via 06-40715256 (ook na 2 juli weer).

Contactformulier cursus

Deze groep wordt niet georganiseerd door het Centrum voor Jeugd en Gezin. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je terecht bij THEATER VLAMMEN.

In onze maatschappij worden steeds hogere eisen aan onze kinderen gesteld waardoor een aantal kinderen een steuntje in de rug nodig hebben.

Wanneer
  • van 7 oktober 2019 tot 11 november 2019