Bekijk onze cursussen en trainingen

Peuter in Zicht

Heeft u een peuter in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar? Heeft u behoefte aan tips om uw peuter te begeleiden en te stimuleren? Wilt u meer weten over zijn ontwikkeling? En wilt u met andere ouders en een jeugdverpleegkundige ervaringen uitwisselen? Geef u dan op voor de cursus Peuter in Zicht!

BETER OMGAAN MET PUBERS

Een cursus over 4 avonden waar u hoort wat de puberteit inhoudt en hoe u kunt omgaan met uw puberende kind.

De Powertraining

Een combinatie van Powertraining en Rots&Water voor meer weerbaarheid voor kinderen tussen 8 en 12 jaar verzorgd door ENVER.

Oudercursus Gescheiden Opvoeden

In de door KWADRAAD verzorgde training Gescheiden opvoeden geven wij en andere groepsdeelnemers u handvatten hoe met deze nieuwe situatie om te gaan.

KIES: Kinderen in EchtscheidingSituaties

Tijdens de door KWADRAAD verzorgde spel- en praatgroep Kinderen In EchtscheidingSituaties (KIES) leren kinderen van 7 tot 12 jaar met deze nieuwe situatie omgaan, vinden ze herkenning bij elkaar en leren ze de scheiding beter begrijpen.

Sociale vaardigheidstraining

In de door THEATER VLAMMEN verzorgde training krijgen kinderen handvatten en zelfvertrouwen in het contact met leeftijdgenoten.

Training Voel je VIP

Door het volgen van deze training, verzorgd door praktijk VILLA VIP, zal een kind zich weer belangrijk voelen en daar meer naar handelen.

Denkend scoren!

Een training voor jongeren tussen 12 en 15 jaar met faalangstgevoelens, verzorgd door ENVER.

Vorige12Volgende