Bekijk onze cursussen en trainingen

Je BIBBERS DE BAAS

In de door DoelPreventie verzorgde training ga je op een leuke manier oefenen met situaties die je spannend vindt en leer je hoe je jouw bibbers de baas kunt zijn in dit soort situaties.

Peuter in Zicht

Heeft u een peuter in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar? Heeft u behoefte aan tips om uw peuter te begeleiden en te stimuleren? Wilt u meer weten over zijn ontwikkeling? En wilt u met andere ouders en een jeugdverpleegkundige ervaringen uitwisselen? Geef u dan op voor de cursus Peuter in Zicht!

Oudercursus Gescheiden Opvoeden

In de door KWADRAAD verzorgde training Gescheiden opvoeden geven wij en andere groepsdeelnemers u handvatten hoe met deze nieuwe situatie om te gaan.

Sociale vaardigheidstraining

In de door THEATER VLAMMEN verzorgde training krijgen kinderen handvatten en zelfvertrouwen in het contact met leeftijdgenoten.

KIES: Kinderen in EchtscheidingSituaties

Tijdens de door KWADRAAD verzorgde spel- en praatgroep Kinderen In EchtscheidingSituaties (KIES) leren kinderen van 7 tot 12 jaar met deze nieuwe situatie omgaan, vinden ze herkenning bij elkaar en leren ze de scheiding beter begrijpen.

Training Voel je VIP

Door het volgen van deze training, verzorgd door praktijk VILLA VIP, zal een kind zich weer belangrijk voelen en daar meer naar handelen.

Dappere Dino’s

Cursus voor kinderen tussen 6 en 8 jaar die met de scheiding van hun ouders te maken hebben, verzorgd door ENVER.

Powertraining

Kinderen sociaal vaardiger en weerbaarder maken staat centraal in deze training.

Plezier op school-training

De training Plezier op School helpt kinderen om problemen te voorkomen en een goede start te maken in het voortgezet onderwijs.

Kinder EHBO

Wat doe je als je kind van het klimrek valt en ongelukkig terechtkomt? Of als hij iets verkeerds heeft ingeslikt? Om in dit soort situaties juist te kunnen handelen, organiseert EHBO Bergschenhoek de cursus Kinder EHBO.