Bekijk onze cursussen en trainingen

Peuter in Zicht

Heeft u een peuter in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar? Heeft u behoefte aan tips om uw peuter te begeleiden en te stimuleren? Wilt u meer weten over zijn ontwikkeling? En wilt u met andere ouders en een jeugdverpleegkundige ervaringen uitwisselen? Geef u dan op voor de cursus Peuter in Zicht!

Je Emoties de Baas

In deze training leer je je gevoelens te herkennen en leer je te praten over hoe je je voelt, hoe je je kunt gedragen in moeilijke situaties en hoe je kunt voorkomen dat je problemen krijgt.

Training Voel je VIP

Door het volgen van deze training, verzorgd door praktijk VILLA VIP, zal een kind zich weer belangrijk voelen en daar meer naar handelen.

Training: VIP your family

Na het volgen van deze training hebben jullie een waardevol document waarin de normen en waarden voor jullie unieke gezin staan opgenomen. Daarnaast biedt de training een unieke gelegenheid om samen als stel plezier te beleven en creatief aan de slag te gaan om iets moois en blijvends voor jullie gezin te maken.

Running Therapie door VillaVIP

Door samen met een therapeut hard te lopen, ga je merken dat dit als uitlaatklep werkt voor piekergedachten. Zij zullen steeds minder door je hoofd spoken en er komt meer ruimte voor positieve gedachten en ontspanning.

Training: VIP je kind

Wanneer je als ouders het idee hebt dat jullie zelf je kind een duwtje in de rug willen geven om zich weer lekker in zijn/haar vel te laten voelen en grip te geven op zijn/haar emoties.

Plezier op school-training

De training Plezier op School helpt kinderen om problemen te voorkomen en een goede start te maken in het voortgezet onderwijs.

Je BIBBERS DE BAAS

In de door DoelPreventie verzorgde training ga je op een leuke manier oefenen met situaties die je spannend vindt en leer je hoe je jouw bibbers de baas kunt zijn in dit soort situaties.

Powertraining

Kinderen sociaal vaardiger en weerbaarder maken staat centraal in deze training die verzorgd wordt door ENVER.

Oudercursus Gescheiden Opvoeden

In de door KWADRAAD verzorgde training Gescheiden opvoeden geven wij en andere groepsdeelnemers u handvatten hoe met deze nieuwe situatie om te gaan.

Vorige12Volgende