Bekijk onze cursussen en trainingen

Cursusaanbod Lansingerland

In Lansingerland worden er ook dit jaar weer uiteenlopende trainingen en cursussen voor jeugdigen als ook ouders geboden.

Peuter in Zicht

Heeft u een peuter in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar? Heeft u behoefte aan tips om uw peuter te begeleiden en te stimuleren? Wilt u meer weten over zijn ontwikkeling? En wilt u met andere ouders en een jeugdverpleegkundige ervaringen uitwisselen? Geef u dan op voor de cursus Peuter in Zicht!

Online cursus: Puberchallenge

Hoor jij jezelf wel eens zeggen dat je huis geen hotel is? Of zie je af en toe rollende ogen, hoor je diepe zuchten en dichtslaande deuren? Dan is de kans groot dat er een puber bij je in huis woont. Voor alle (toekomstige) puberouders en -verzorgers organiseren wij een paar keer per jaar de Puberchallenge, een gratis online pubercursus.

Kinder EHBO

Wat doe je als je kind van het klimrek valt en ongelukkig terechtkomt? Of als hij iets verkeerds heeft ingeslikt? Om in dit soort situaties juist te kunnen handelen, organiseert EHBO Bergschenhoek de cursus Kinder EHBO.

Spelen en ontmoeten

Iedere twee weken worden er in bibliotheek Bleiswijk gezellige bijeenkomsten georganiseerd voor ouders en kinderen tot 4 jaar.

Niet gevonden wat je zocht?